A young girl on a yellow tricycle smiles as she skids across a gravel path

Elastiske stofplastre til fleksibel og holdbar beskyttelse – Pålidelig beskyttelse til livet på farten

4 min. læsning
Vis mere
Vi kender det alle sammen: Vi dyrker sport, laver havearbejde eller leger med børnene – og et snitsår eller en hudafskrabning sætter en stopper for vores aktiviteter. Mange af os begår den fejl, at vi simpelthen standser blødningen og derefter fortsætter med vores gøremål, fordi vi tror, et plaster kun vil være i vejen og sinke os. Der er mange mennesker, der tror, at et sår heler hurtigere, hvis det man lader det være udækket, så det kan få luft.

Men et snitsår eller en hudafskrabning, der ikke dækkes til, er – uanset hvor lille det er – i risiko for at blive inficeret, hvis der kommer snavs og bakterier i såret. Med Hansaplast Elastic-serien kan du nyde godt af det bedste fra begge verdener: pålidelig beskyttelse mod snavs og bakterier kombineret med ekstra fleksibilitet. Det betyder, at du kan fortsætte med at leve livet fuldt ud i sikker forvisning om, at dit sår får pleje og beskyttelse.

Hvad er det særlige ved Hansaplasts nye Elastic-serie?

Image
Hansaplast Elastic-plastre er strækbare og fleksible og yder pålidelig beskyttelse.
På grundlag af års forskning har Hansaplast udviklet sin Elastic-serie for at give forbedret og endnu mere pålidelig sårpleje og -beskyttelse, uanset hvilke udfordringer, dagen bringer. Man kan ikke altid forudsige, hvad det næste bliver, men du kan regne med vores Elastic-plastre.

Elastic-serien har et bagsidemateriale af stof lavet af tætvævede, fleksible fibre med en vandskyende behandling, der forbedrer de vandafvisende egenskaber, hvilket betyder, at vandet perler af overfladen. Selv med disse forbedrede vandafvisende egenskaber tilbyder de ekstra fleksible plastre i Hansaplast Elastic-serien nu bedre åndbarhed, som tillader fugten at slippe væk fra såret, efterhånden som huden heler.

Ligesom alle Hansaplast Bacteria Shield-plastre yder Elastic-serien effektiv beskyttelse mod snavs og bakterier. I kombination med deres vandafvisende egenskaber tillader Hansaplast Elastic-plastre, at kroppens naturlige helende mekanismer kan arbejde uhindret. 

Men det er ikke det hele: Deres stofbagside er strækbar og tilpasser sig huden, når du bevæger dig. Dette gør Elastic-plastre ideelle til alle små sår på de dele af kroppen, som er i konstant bevægelse, såsom hænder, knæ og albuer. Hansaplast Elastic-plastre har god klæbeevne over et større område, hvilket sikrer, at plastret bliver, hvor det skal – mens den ikke-klæbende sårpude effektivt beskytter og polstrer såret. Vores forskårne Elastic-plastre har også afrundede hjørner, så de ikke krøller op.

 

Tilbagevisning af almindelige misforståelser og myter om sårpleje

Image
Med Hansaplast Elastic-serien kan du beskytte alle snitsår eller hudafskrabninger og stadig opretholde dit aktivitetsniveau i haven.
Image
Små snitsår og hudafskrabninger er ikke en grund til at stoppe børnene i at have det sjovt.

Når det handler om pleje af snitsår og hudafskrabninger, findes der forskellige konventionelle opfattelser, der er blevet overleveret gennem årene, og som er blevet almindeligt accepteret – men som ikke overlever en nærmere undersøgelse med moderne videnskabelige metoder. Lad os se på tre skoleeksempler:


“Det sår heler bedre, hvis du lader det få luft”

Ideen om, at et sår heler hurtigere eller bedre, når man lader det være udækket, er bestemt vidt udbredt, men forskningen har vist, at det er usandt.

At sætte et Hansaplast-plaster på et sår holder det dækket og beskyttet mod snavs og bakterier, hvilket er med til at beskytte det mod infektion. 

Du kan også bruge en Hansaplast Fast Healing-sårbandage eller Hansaplast sårsalve, som begge holder såret fugtigt – noget, der har vist sig at fremskynde helingsprocessen, holde såret smidigt og begrænse dannelsen af ar.


“Lad være med at bekymre dig over den hudafskrabning: Børn skal have lov at være børn”

Der er dokumentation for, at børn, som tilbringer mere tid udendørs, har større sandsynlighed for at udvikle et stærkt immunforsvar. Men blot at lade bakterier få adgang til et åbent sår er noget helt andet. 

Hvis bakterier finder vej ind i et sår, kan de fremkalde en infektion, som forhindrer den naturlige helingsproces. Og hvis infektionen spreder sig, kan den forårsage alvorlige helbredsproblemer. Hansaplast Elastic-plastre er imidlertid strækbare og fleksible, og det betyder, at de giver en tilpasningsdygtig og varig beskyttelse.


“Plastre er ubehagelige og er bare i vejen”

Nogle plastre er lavet af materialer, som er relativt ufleksible og har ringe klæbeevne, hvilket kan få dem til at virke upraktiske og ineffektive. Hansaplast Elastic-serien er imidlertid fremstillet af et yderst fleksibelt materiale, som tilpasser sig smidigt til huden, når den bevæger sig. Det betyder, at du kan fortsætte din dagligdag uden afbrydelser, samtidig med at du nyder godt af sikker pleje og beskyttelse af dit sår.

Der er videnskabeligt og forskningsmæssigt belæg for disse påstande

Nyskabelserne og de signifikante forbedringer i vores Elastic-serie – især dens forbedrede vandafvisende egenskaber – er resultatet af års forskning og udvikling. Udviklingen af endnu bedre stofmateriale til vores plastre, tilføjelsen af en forbedret, vandafvisende behandling og en bedre klæbeevne generelt var primære fokusområder for dette arbejde.

Ud over en grundig testproces har vi også udført forbrugeranalyse for at validere vores påstande. I 2018 var forbrugerundersøgelserne enige om, at beskyttelsen mod snavs og bakterier var forbedret med 18 %, de vandafvisende egenskaber med 25 % og klæbeevnen med 22 %. Forbedringen blev bekræftet i 2018 af forbrugere, der brugte vores plastre, og som bekræftede, at ‘beskyttelse mod snavs og bakterier’ er forbedret med 16 %, de vandafvisende egenskaber med 25 % og klæbeevnen med 22 %.  Dette er en entydig bekræftelse af, at vores arbejde med produktudvikling har været det hele værd og har ført til effektive og bemærkelsesværdige resultater.

Relaterede artikler