Image
3 min. læsning
Vis mere

Velkommen till Hansaplast - et af verdens mest respekterede varemærker inden for sårpleje, som tilbyder smarte produkter, løsninger og innovationer. Hos Hansaplast ønsker vi, at du skal kunne nyde et aktivt hverdagsliv uden at bekymre dig for meget om mindre problemer.
Find ud af, hvordan du kommer disse til livs, uanset om det er en vabel eller et sår på foden, en forvredet ankel eller rygsmerter. Vores AKUT HJÆLP-afsnit giver hurtige og pålidelige svar med særlige tip fra eksperter. I afsnittet MAGASIN kan du søge og få mere at vide om sårpleje, fodpleje, og hvordan du holder dig sund under sportsudøvelse og andre aktiviteter. Klik rundt, og find inspiration til dit krævende, travle liv.

Vi kan hjælpe dig med mindre gener

Livet er ikke altid nemt, men vores mission er at hjælpe dig med at fortsætte, uanset hvad: Hansaplast har en behandling til praktisk talt enhver mindre lidelse. Du vil blive overrasket over, hvad vi har udviklet for at gøre dit liv nemmere: Find ud af, hvordan vabelplastre kan hjælpe dig med at fortsætte med at gå og meget mere... Klik rundt, og opdag mange andre spændende innovationer, som kan hjælpe med til at holde din hud, dine fødder eller dine led sunde.

Nordic product range

Hansaplast – Erfaring og kompetence

Hvem er Hansaplast?

Image
Beiersdorfs hovedkvarter i Hamborg - hvor Hansaplast har hjemme
Image
Her kommer vores ideer fra: Vores center for forskning og udvikling - også beliggende i Hamborg.

Vi er et varemærke for sundhedspleje tilhørende Beiersdorf, en af verdens førende virksomheder inden for hudpleje med beliggenhed i Hamborg, Tyskland. Hansaplast er kommet langt siden det første Beiersdorf-plaster, som vi udviklede i 1882, da Paul Beiersdorf fik patent på det første plaster. Det var starten på en fortsat succeshistorie med fremskridt, kvalitet og innovation som drivkraft.

Vi har beskæftiget os med
sårpleje og hudpleje
i mere end et århundrede

I mere end 125 år har Beiersdorf tilegnet sig erfaring og kompetence inden for sårpleje, og senere også inden for hjælp til aktiviteter og behandling af muskelsmerter. Vi har altid bestræbt os på at forbedre vores sårpleje og hudpleje.

Kvalitet som målestok

I dag er Hansaplast et af de mest respekterede plastermærker i Europa. Varemærket blev grundlagt i 1922, og siden da er Hansaplast-produkter blevet kendt internationalt for deres førende kvalitet. Mere end 200 gennemtestede produkter og innovationer sælges i lande lige fra Tyskland til Chile, fra Storbritannien til Australien under varemærkerne Hansaplast, Elastoplast og Curitas. Ud over plastre og sårforbindinger omfatter produktudvalget både gennemtestede og innovative produkter, der tilbyder løsninger til fodproblemer, sportsskader, smerter og forstrækninger.
Et verdensomspændende varemærke, som du og hele din familie kan stole på, da det leverer moderne løsninger af høj kvalitet til hverdagslivets krav og småproblemer.


Et varemærke, du kan stole på

En kombination af innovation og tradition

Image
Altid på udkig efter innovationer: Vores forsker-team på arbejde i Hamburg

Hvordan kom vi fra ét lille plaster til alt dette? Innovation og forskning har altid været kernen i Hansaplast-forretningen, hvor traditionen kombineres med de nyeste videnskabelige resultater: Den videnskabelige og kosmetiske viden, vi har akkumuleret hos Beiersdorf i løbet af mere end 125 år inden for hudpleje, sårpleje og tape er noget der indgår i alle de Hansaplast-plastre, vi udvikler. Dette er noget, vores kunder kan regne med og drage fordel af hver dag.

Hvad vi stræber efter:
INNOVATION og FREMRAGENDE KVALITET

Løbende forskning og brug af de nyeste teknologier sikrer produkter af den højeste standard, som opfylder krævende kunders behov for individuel pleje. Vi tilstræber innovation og høj kvalitet i alt, hvad vi gør, og vi lever altid op til kravene fra en verden i konstant forandring.

Vores historie

Historiske forudsætninger for en moderne virksomhed:
Få en oversigt over de afgørende højdepunkter og milepæle i mere end 125 års historie med Beiersdorf-sundhedspleje.Dette websted er designet til at levere generelle oplysninger og kan på ingen måde erstatte lægelig eller professionel rådgivning. For denne type rådgivning skal du kontakte en læge eller specialist. Beiersdorf AG påtager sig intet ansvar for handlinger, der udføres på grundlag af oplysningerne på dette websted.

Relaterede produkter