Image

Hårdfør beskyttelse til hårdføre produkter – Kan du godt lide at få snavs på hænderne, men ikke i sårene? Et nyt plaster kombinerer styrke med vandtæthed og høj komfort. Ekstra stærk beskyttelse i selv de barskeste gør det selv-situationer.

3 min. læsning
Vis mere

Når det går hårdt for sig...

Peter Jensen (36) ville endelig se at få lavet den træhytte i haven til drengene. Han havde allerede hentet brædderne. Nu var det blot en kamp mod uret: Han havde to weekender til at færdiggøre projektet inden sin ældste søns fødselsdag.

Image
© Hansaplast
Image
© Hansaplast

En lørdag gik Peter Jensen i gang: Han samlede, hamrede og borede. Det var sjovt. Det begyndte at regne. Det betød ikke noget. Men pludselig...ramte han sig selv i fingeren, og han var bange for, at han blev nødt til at opgive hele projektet. Såret blødte og gjorde afsindig ondt.

KRÆVENDE OPGAVER NYT PRAKTISK PLASTER

Peter Jenes vidste, at: En veludført opgave kræver ikke blot en velforsynet værktøjskasse - det kræver også det rette plaster. Så han prøvede Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF. Og ja, ikke alene beskyttede det hans sår men det gav ham mulighed for at fortsætte resten af dagen. Han havde fået lavet en masse, og han havde slet ikke lagt mærke til, at han havde plaster på. Hans søns fødselsdagsoverraskelse blev reddet.

Hvad Gør Ekstra Tough Waterproof Til Noget Særligt?

Image
© Hansaplast

1. Det er det første
stofplaster,
som er vandtæt

Havearbejde eller bilvask? Intet problem. Takket være det innovative og åndbare Hi-DRY TEX-materiale giver EXTRA TOUGH WATERPROOF dig mulighed for at fortsætte med dit arbejde og dine pligter, selv i kontakt med vand, uden at plasteret falder af. Og takket være Hi-DRY Tex-teknologien (læs mere her) er plasteret udstyret med et særligt membranlag, som gør det både vandtæt og åndbart.

Image
© Hansaplast

2. Dette plaster
sidder virkelig fast!

Har du været irriteret over tyndt plaster, der falder af alt for nemt? Det har man ikke lyst til at bekymre sig om, når man arbejder med hænderne. Derfor holder den stærke klæbeevne Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF på plads, så længe du har brug for det. Uanset om du bygger et haveskur eller vasker din bil, kan du blot forsætte med det, du er i gang med.

Image
© Hansaplast

3. EXTRA TOUGH
WATERPROOF er kraftigt,
men fleksibelt

EXTRA TOUGH WATERPROOF indeholder flere beskyttende lag: Plasteret består af en behagelig kompres, et membranlag og en imprægneret stoflag. Dette gør plasteret både åndbart og vandtæt. Og det ekstra modstandsdygtige og kraftige stof giver ikke alene ekstra stærk beskyttelse til dine sår, det er også strækbart og føles behageligt.

Den Unikke Hi-dry Tex-teknologi: hvad Det Er Og Hvordan Det Fungerer

Nu ved du, hvordan plaster fungerer.
Bag det hele findes en ny teknologi ved navn Hi-DRY TEX.

Image

Hansaplast har udviklet denne 3-lags-teknologi til forbedret sårbeskyttelse og kravene til arbejde i hverdags- og gør det selv-situationer. Hi-DRY TEX-teknologien gør plasteret vandtæt og åndbart og sikrer stærk klæbeevne. Dette skyldes den integrerede dækning af imprægneret, kraftigt stof og en vandtæt, men åndbar membran. Det fleksible stof sikrer ikke blot den ultimative komfort, det beskytter også såret mod fugt og vand.

EXTRA TOUGH WATERPROOF er det praktiske plaster til hjemmet og gør det selv-arbejde, som giver optimal sårbeskyttelse og sidder godt fast. Plasteret er

- vandtæt: du kan forsætte med at arbejde i kontakt med vand
- holdbart: falder ikke nemt af
- åndbart: gør det mere behageligt at have på
- fleksibelt: opfylder dine behov i dagligdags gøremål

og det har en stor, ekstra absorberende kompres, som giver optimal dækning.

Hansaplast Ekstra Tough Water Proof

Dette Plaster Leverer Varen!

Hvad andre gør det selv-fans siger om det innovative plaster

“Selv, når du har en hammer eller en boremaskine i hånden bliver dette plaster siddende: Det ekstra holdbare stof og den stærke klæbeevne gør, at Hansapalst EXTRA TOUGH WATERPROOF kan klare selv de mest krævende opgaver. Det overbeviste mig!” Roger Dalton, 43

Læs mere

“Dette kraftige plaster kan også tåle at blive vådt, uden at det skaber problemer. Dette er faktisk det først stofplaster, jeg har brugt, som er vandtæt. Det fungerede rigtig godt, da jeg vaskede min bil forleden.” John Debenham, 37

Læs mere

“Nogle af mine projekter kræver stor præcision, så det sidste, jeg behøver, er et plaster, der hæmmer mine fingres bevægelighed. Hansaplast EXTRA TOUGH WATERPROOF er elastisk og giver mulighed for stor fleksibilitet.” Ashley Coleman, 42

Læs mere

Kontakt altid din læge, hvis såret er dybt, bløder eller viser tegn på infektion, f.eks. hvis det er rødt, hæver eller er varmt.
Søg desuden lægehjælp, hvis du ikke kan rense såret ordentligt.
Hvis du har diabetes, er korrekt sårpleje særligt vigtigt. Kontakt altid din læge og/eller fodlæge, hvis du er i tvivl, selv ved behandling af mindre sår og revner i huden – især på fødderne.
 
Bemærk, at ingen af de ovenstående tip eller anbefalinger er en erstatning for medicinsk rådgivning. Læs omhyggeligt brugsanvisningen i produktpakkerne. Vigtigt: Kontakt en læge, hvis du er i tvivl om, hvordan du behandler dit sår korrekt.
 
Oplysningerne på dette websted må ikke bruges til at stille en diagnose eller behandle et helbredsproblem eller sygdom. De er ikke en erstatning for professionel behandling eller rådgivning. Kontakt din læge, hvis du har eller har mistanke om, at du har et helbredsproblem. Du må aldrig ignorere professionelle medicinske anbefalinger eller undlade at søge lægehjælp på grund af noget, du har læst på dette websted.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Hansaplast-produkter, kan du kontakte os pr. e-mail på pharmacy.dk@beiersdorf.com. Læs omhyggeligt brugsanvisningen i produktpakkerne.

Relaterede produkter