luka kena air

Videnskaben bag Aqua Protect plastrene – 100% vandtæt beskyttelse og særdeles god klæbeevne - det hele i ét plaster

3 min. læsning
Vis mere

Hold såret tørt, så det kan hele

 

Hvis et sår ikke er tilstrækkeligt beskyttet, kan der gå betændelse i det, og helingsprocessen bliver langsommere. Tilstrækkelig beskyttelse er f.eks. at holde et sår tørt. Et vandtæt plaster kan derfor mindske risikoen for infektion og fremme bedre heling.
Image

Et tørt sår heler bedre

Til at beskytte dit sår mod vand, anbefaler vi Hansaplast Aqua Protect Plastre, der giver 100% vandtæt beskyttelse. Den pålidelige klæbeevne holder plastret på plads også efter kontakt med vand. Plastrene er fleksible og åndbare og tillader en større overensstemmelse med din krops bevægelser, hvilket betyder mere velbehag. Derudover giver kombinationen af en transparant klæbende strip med en hudfarvet sårpude - den nye version af Hansaplast Aqua Protect - et væsentligt mere let og fint plaster, der næsten ikke ses.

OPLEV ET NYT
NIVEAU AF DISKRETION

For mere generel information om virkningen af vand på sår, og hvorfor det er vigtigt at holde dem tørre, kan du læse på Sandheden om vand og sårheling. For tips om, hvordan du holder dine sår tørre, gå til Bedre beskyttelse for bedre sårheling.

Udvikling af Aqua Protect

Grundet Hansaplast’s engagement i sårpleje af høj kvalitet, revideres produkter ofte for at sikre, at de fortsat tjener befolkningens skiftende behov og preferencer. Og det var dette engagement, der førte til udviklingen af Aqua Protect Plaster.

Range of waterproof Hansaplast plasters

Image
Studier, der viser, at Aqua Protect plastre holder sår beskyttet i op til 8 timer
Som ved alle andre Hansaplast produkter udvalgt til ændring, blev den eksisterende variant undersøgt omhyggeligt og produktudviklerne begyndte at overveje, hvorledes det kunne forbedres. De udviklede flere prototyper og valgte derefter den, de fandt bedst. Prototypen blev testet under virkelige forhold og evalueret. Resultaterne viste, at efter 6 timer blev 100% af plastrene sikkert på plads og fortsatte med at beskytte sårene og efter 8 timer sad fortsat 97% af plastrene på plads.*
Konklusionen er, at disse nye Aqua Protect plastre tilbyder 100% vandtæt beskyttelse og en stærk klæbeevne for pålidelig beskyttelse.

*Claim Support Testing Waterproof Film Plaster, In-use test, 75 deltagere, December 2012
Image
Aqua Protect plastrene følger dine bevægelser og bliver siddende - også når du bliver våd

Aqua Protect

De nye Hansaplast Aqua Protect Plaster giver 100% vandtæt beskyttelse. Det kombinerer en hudfarvet sårpude med et transparant bæremateriale for ultimativ diskretion. Den særdeles gode klæbeevne garanterer ekstra stærk tilhæftning og holder såret beskyttet i op til 8 timer, efter at det er påsat - også selvom det kommer i kontakt med vand.
Image

Andre vandtætte løsninger fra Hansaplast

Image
Brug det rigtige plaster til dit sår for at holde det tørt og undgå infektion

Denne Aqua Protect løsninger kan også anvendes til at holde sår tørre og fri for infektion.

Til mindre sår på fingre og hænder fås Hansaplast Aqua Protect Hand Pack - 100% vandtæt beskyttelse med ergonomisk formede plastre.
For ekstra holdbar, vandtæt beskyttelse - Hansaplast Extra Tough Waterproof Plaster - det første tekstilplaster, der kombinerer vandtæt beskyttelse med holdbarhed og fleksibilitet i ét plaster.
Henvend dig altid til din læge, hvis et sår er dybt, bløder meget eller viser tegn på infektion som rødme, hævelse, varme og smerte.  
Søg også hjælp hos en læge, hvis du ikke kan rense dit sår tilstrækkeligt.
Hvis du har sukkersyge, er omhyggelig sårpleje særdeles vigtig. Henvend dig altid til din læge - selv ved mindre sår eller revner - specielt på fødderne.
 
Vær venligst opmærksom på, at ingen af de givne tips og anbefalinger kan erstatte lægelige råd. Læs instruktionerne om brug på pakningerne omhyggeligt. Vigtigt: henvend dig til din læge, hvis du på nogen måde er usikker på, hvorledes du skal behandle dit sår.
 
Informationerne på denne webside må ikke anvendes til at stille diagnoser eller behandle  sundhedsproblemer eller sygdomme. Det er ikke en erstatning for professionel pleje eller vejledning. Hvis du har, eller tror du har, et sundhedsproblem, bør du henvende dig til din læge. Udelad aldrig professionel medicinsk hjælp og vent aldrig med at henvende dig til din læge på grund af noget, du har læst på denne webside.

For yderligere information vedrørende Hansaplast, kontakt os venligt via email på pharmacy.dk@beiersdorf.com. Læs omhyggeligt brugsanvisningen på produkternes pakning.