A young girl with dirt-covered hands but a clean plaster

Beskyt mod infektion med Hansaplast Bacteria Shield plastre – En sikker og tryg beskyttelse mod sårinfektion, der hjælper såret med at hele naturligt

2 min. læsning
Vis mere

Selv om små snitsår og hudafskrabninger ofte heler ret godt af sig selv, er der altid risiko for infektion. Symptomerne på infektion spænder fra rødme, hævelse og pus til mere alvorlige tilstande, hvis infektionen spreder sig. Enkel og effektiv sårpleje med Hansaplast Bacteria Shield-plastre bidrager til at undgå infektion og lader kroppens naturlige helingsmekanismer arbejde.

Har jeg virkelig brug for et plaster?

Image
*Hansaplast-plastre beskytter mod snavs og bakterier.

Konventionel visdom, der overleveres gennem årene, foreskriver, at det er bedst at lade et sår være udækket, så det kan få luft, da det så kan ‘ånde’ og ‘hele naturligt’. Moderne forskning har dog vist, at det modsatte er tilfældet: Korrekt sårpleje er afgørendee.

Infektioner er ofte smertefulde, forsinker helingsprocessen og bliver en kilde til gener og irritation. Hvis en infektion bliver alvorlig, kan det endda blive nødvendigt med en antibiotikakur – så hvis du har mistanke om, at dit sår er inficeret, skal du søge læge.

Hansaplast Bacteria Shield-plastre blokerer for 99 % af snavs og bakterier. Ved at beskytte dit sår og holde det rent, skaber Hansaplast Bacteria Shield de ideelle betingelser for, at din krops indbyggede helingsmekanismer kan arbejde uhindret. På trods af at mange mennesker fortsat udbreder ideen om, at det fremmer helingen at lade et sår være udækket, så det kan få luft, har det vist sig, at det at sætte plaster på såret for at holde det dækket og beskyttet understøtter helingsprocessen.

Hvordan virker Hansaplast Bacteria Shield-plastre?

Image
*Hansaplast-plastre beskytter mod snavs og bakterier.

Hansaplast Bacteria Shield-plastre danner en beskyttende barriere, som forhindrer 99 % af bakterierne i at komme i kontakt med såret.

Så hvordan opnår Hansaplast Bacteria Shield-plastre denne høje beskyttelsesstandard?

  • En specielt udviklet bagbeklædning blokerer for, at bakterier kan trænge igennem. Ved at blokere for 99 % af alle bakterier nedsætter Hansaplast Bacteria Shield-plastre risikoen for infektion og muliggør en hurtig og naturlig heling.
  • De fleste Hansaplast Bacteria Shield-plastre har en vandafvisende bagside, som er med til at forhindre bakterier i at komme ind i såret.
  • Åndbare materialer lader fugten slippe væk fra såret – en vigtig faktor for hudens helingsproces.

Hvordan er Hansaplast Bacteria Shields påstande blevet valideret?

Image
Vores Health Care Lab Manager, Simon Van Leeuwen.

Vores forsknings- og udviklingsteam har gennemført en grundig validering af vores Hansaplast Bacteria Shield-plastre med trefase in-vitro-barrieretest for at undersøge deres effektivitet. Resultaterne var sensationelle: Hansaplast Bacteria Shield-plastre holder 99 % af bakterierne ude!*

Dette er en anerkendt testmetode baseret på internationale standarder (DIN 58953-6). Den anvendes til at teste ydelsen for en række af Beiersdorfs produkter.

*En trefaset in vitro-barrieretest indebærer, at der påføres dråber af en væske fyldt med bakterier (bakteriesuspension) på den ydre overflade af plasterstrimler. Strimlerne forsegles derefter i sterile glasskåle ved 37 °C, som er tæt på menneskets normale kropstemperatur. Når strimlerne er fjernet fra forseglingen, tælles kolonidannende enheder (CFU) for at måle forekomsten af bakterier på det sted, hvor plasteret var placeret.

Relaterede artikler

Relaterede produkter