Image

Rejsefødder: En storbyrejse til Paris – En weekend i en fantastisk by er alle tiders, men det er ikke nødvendigvis en ferie for dine fødder. Vi viser dig, hvordan du kommer igennem det

4 min. læsning
Vis mere

Sightseeing og shopping bør være sjovt

Det er fantastisk at rejse, men det er ikke nødvendigvis en ferie for dine fødder. En lang dag, hvor du går hele tiden, hvad enten du er på sightseeing eller ude at shoppe – kan udmatte dine fødder og give dig grimme vabler. Vi vil indvie dig i hemmeligheden bag, hvordan du kan have en god dag til fods i stedet for at opleve et helvede på hovedgaden. Hannah var på benene dagen lang, da hun var i Paris – og ved, hvordan man klarer sig igennem en dag til fods.
Hvad enten hun er i Paris eller London, er vores trendspotter HANNAH altid på farten og ved, hvor hun skal shoppe, hvad hun skal se - og hvordan hun holder sig moderne, i fin form og frisk, når hun er til fods.

”Jeg tager aldrig hjemmefra uden vabelplastre.”

Min weekend i Paris starter godt. Morgenmad på en café på Boulevard St. Germain i nærheden af mit dejlige hotel. Mens jeg nyder en kop dampende varm café au lait og spiser en croissant med lækker confiture, lægger jeg min plan for resten af dagen: En gåtur til Musée d’Orsay og så seriøs shopping i Galeries Lafayette om eftermiddagen. Da jeg er i Paris, verdens modehovedstad, har jeg besluttet mig for at tage mine nye ankelstøvler på. Bien sûr!

Image

Det er en smuk og pragtfuld morgen - en perfekt dag til sightseeing. Jeg går tværs over St. Germain, går over Seinen og står i kø i tyve minutter ved Musée d’Orsay. Mine fødder...! Jeg er åbenbart ikke den eneste, der er helt syg efter at få lidt kultur. Der er så meget at se! Monets malerier, som jeg har ventet hele livet på at få at se, tager vejret fra mig. Men det gør smerten i mine hæle pludselig også. Det er mere smertefuldt at gå end ikke at have råd til den sidste nye Balenciaga-taske, som jeg så i et butiksvindue i går. Men hvad gør den kloge pige?

”Oh là-là!
Jeg kan gå igen!“

Forbered dig på det værste, og gør dig stærk. Jeg finder en bænk, tager mine støvler og sokker af – åh nej, der er allerede kommet en vabel – og sætter et Hansaplast SOS Vabelplaster på. Jeg tager aldrig hjemmefra uden sådan et, når jeg ved, at jeg kommer til at gå meget, da det er en genial opfindelse: Det gør det muligt for mig at fortsætte, selv når jeg har fået en vabel, fordi det tager trykket af den væmmelige tingest. Jeg kan endda tage mine sko på igen uden at føle nogen smerte. Puha, det lettede. Oh là-là! Jeg kan gå igen! Og jeg ved, at plastret vil gøre sit arbejde og få vablen til at heles.

”Mit Hansapalst SOS Vabelplaster har reddet mig!”

Men jeg tager alligevel en taxa hen til mit næste stop, den Philippe Starck-udsmykkede restaurant Kong i Rue du Pont Neuf, hvor jeg skal spise frokost. Der er en fantastisk udsigt over Seinen deroppefra.
Image

Da regningen kommer, begynder jeg at lede efter min pung og spreder alt indholdet fra min taske (desværre ikke den nye Balenciaga) ud på stolen ved siden af mig. En venlig svensk pige, der sidder ved nabobordet, lider åbenbart også efter en lang gåtur i Paris' gader, så jeg tilbyder hende med glæde et af mine mirakelplastre.

”Med ét har mine slidte
fødder det fint“

Jeg er vild med mine SOS Vabelplaster, de redder mig gang på gang, når jeg er på farten. Jeg sørger altid for tage den med i min rejsebagage. Som tak for et af mine plastre og min anbefaling, giver den svenske pige mig adressen på en lille boutique, der sælger flotte tasker lige i nærheden af mit hotel. Men først skal jeg videre til mit næste stop... og senere til Marais-kvarteret... ja, hvorfor ikke, mine slidte fødder har det jo fint. Det eneste jeg skal bekymre mig om nu er, hvor meget der bliver slidt på mit kreditkort!

Rejse-råd og -advarsler

Hvad enten du klatrer op i Eiffeltårnet, tager på gallerier i Berlin eller på vandreture i alperne eller skal gå langt for at komme til stranden - så er her nogle råd til, hvordan du klarer det uden at få ondt i fødderne:


Råd

Image

Planlæg turen, før du forlader hotellet. Prøv at planlægge ruten. Hvad er mest hensigtsmæssigt - bus eller undergrundsbane? Find ud af hvilke stoppesteder, der ligger tættest på de steder, du gerne vil besøge, og forsøg at koordinere dem.

Læs mere

Forsøg at sætte tid nok af til at shoppe, så du ikke bliver stresset. Planlæg en pause midt på dagen, så du kan få lidt at spise og lidt forfriskninger. Det vil give dine fødder en chance for at komme sig og slappe af.

Læs mere

Beskyt dine fødder. Brug et vabelplaster som f.eks. Hansaplast SOS Vabelplaster.

Læs mere

Hansaplast SOS Vabelplaster sørger for, at utrættelige rejsende ikke bliver nødt til at opgive midtvejs. Du skal blot placere den selvklæbende og næsten usynlige pude på vablen og lade plastret gøre resten, så lindres smerten fra trykket øjeblikkeligt. Det ekstra stærke og hudvenlige klæbemiddel sørger for at plastret bliver siddende, og at du kan fortsætte med at gå uden smerte lige meget, hvor langt væk du begiver dig.

Læs mere

Sørg for at inkludere lidt wellness i din rejseplan - især efter en lang dag med sightseeing. Glem ikke at forkæle dine fødder, da de bliver udtørrede af at gå meget. Stop op og få en fodmassage, når du er i byen, eller forkæl dine fødder med en massage. Den rene fryd for fødder, der er på farten!

Læs mere


Advarsler

Image

Lad være med at tage nye sko på uden at have gået dem til først. Hvis du skal have nye sko på, skal du sørge for at beskytte dine fødder mod gnavning og tryk med Hansaplast SOS Vabelplaster.

Læs mere

Lad være med at blive alt for ivrig, når du oplever en ny by. Selvom det er dejligt at opleve en storby til fods, bør du benytte den offentlige transport. Sørg for, at hvile fødderne i frokost- og kaffepauserne.

Læs mere

Hold dig ikke tilbage fra at spørge om vej, når du farer vild – hvis du går rundt i cirkler eller i den forkerte retning, bliver du og dine fødder stresset.

Læs mere

Lad være med at fortsætte med at gå, hvis du opdager, at dine sko gnaver dine hæle, så de bliver røde, eller at du er ved at få en vabel. Sæt straks et Hansaplast SOS Vabelplaster på.

Læs mere

Hannahs tip

“Jeg elsker at gå rundt i byer i timevis og finde mine egne små steder. Det kan være hårdt for mine fødder, så jeg sørger for aldrig at rejse uden mine Hansaplast SOS Vabelplaster - de redder mig gang på gang.“

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Hansaplast-produkter, kan du kontakte os pr. e-mail på pharmacy.dk@beiersdorf.com. Læs omhyggeligt brugsanvisningen i produktpakkerne.