Vi elsker alle sko og har en tendens til at have rigtig mange - og nogle af dem passer ikke helt perfekt. Af og til viser det sig, at de sko, vi holder mest af, også er de sko, der generer vores fødder mest. Men det er muligt at få sko til at passe bedre og dermed undgå smertefulde vabler. Hansaplast har en praktisk løsning til bedre komfort for dine fødder - ligegyldig hvilken slags sko, du har på.

Hansaplast SOS Vabelplaster - Førstehjælp til dine fødder

Hvordan virker det?

Hansaplast Foot Expert SOS Vabelplaster lindrer med det samme smerterne, der stammer fra en vabel eller konstant gnidning på dine fødder. Sæt plastret på en vabel, der allerede er der, eller sæt det der, hvor der er ved at opstå en. Det vil aflaste det berørte område og endda beskytte en åben vabel mod snavs og infektion. 

Hansaplast Foot Expert SOS Vabelplaster aflaster med det samme den smerte, der opstår på grund af tryk, ligesom det beskytter vablen mod yderligere gnidning og fremskynder helingsprocessen.

Naked feet with red high heels
Whatever you were doing, you can go on immediately

Hvorfor virker det?

Hansaplast Foot Expert SOS Vabelplaster er baseret på en avanceret hydrokolloidteknologi, der skaber et optimalt miljø, som understøtter og fremmer sårhelingen. Den ekstra stærke klæbeevne på Hansaplast SOS Vabelplaster sørger for, at plastret bliver siddende, hvor det skal.
Naked feet with red high heels
Sweat-proof and waterproof for sportspeople

Sådan anvender du det

Sæt et af de ovale, diskrete plastre på vablen eller et sted udsat for stærkt tryk. Sørg for, at huden er helt tør og tryk plastret fast for at opnå den maksimale klæbeevne. Plastret kan sidde på i flere dage. Fjern det eller sæt et nyt på, når det begynder at løsne sig af sig selv.
Hand applying Hansaplast SOS Blisterplaster on naked heel
Almost invisible blister plaster
Tilbage til toppen

99% anbefaler det

Vi bad mere end 8.000 pharmakonomer om at teste Hansaplast SOS Vabelplaster. 99% af dem erklærede, at de ville anbefale det!

*Product in use test med 8.244 pharmakonomer viser: 99% vil anbefale Hansaplast SOS Vabelplaster til deres kunder.

Hansaplast SOS Blisterplaster range

Hvordan gør man sine sko mere behagelige?

Rigtigt

…køb sko, der passer din største fod (fødder varierer normalt i størrelse).
Køb sko sent på dagen, hvor fødderne som regel har udvidet sig til deres maksimum.

… vær opmærksom på sømme eller materialer, der kan genere, være for hårde eller ubehagelige.

… skift sko så tit som muligt. Det vil lette på trykpunkterne, der udsender konstant pres og derfor kan medføre vabler.

... overvej, om en indlægssål vil hjælpe. Spørg eventuelt en læge/fodterapeut om råd, hvis det synes umuligt at få sko, der passer ordentligt.

... husk at beskytte udsatte områder på fødderne, før du går hjemmefra - de steder, der er særlig udsat for at udvikle vabler. Hansaplast SOS Vabelplaster er perfekt til at forebygge gnidning, ømme steder og vabler.

… vær sikker på at have Hansaplast SOS Vabelplaster med, når du begiver dig ud på længere gå- eller løbeture, eller hvis du skal ud at danse. Plastrene findes i en praktisk lommepakning - lige klar til at hjælpe en vabel og fjerne smerterne.

Forkert

... at gå med de samme sko hver dag.

... at glemme at gå nye sko til, før du tager dem på til den store shopping- eller sightseeing-tur.

... at tro, at sko, der er for små, vil blive større ved brug.

... at glemme at tænke på dine sokker: Sokker, der ikke passer rigtigt, kan klemme tæerne ligeså meget som dårligt tilpassede sko.

... at have sneakers eller sko med remme på med bare fødder. Hvis du gør det, sæt da Hansaplast SOS Vabelplaster på inden for at modvirke friktionen/gnidningen fra skoene og dermed forebygge vabler.

... at efterlade dine sko udsat for fugt - fugt og læder er ikke en god kombination. Sørg for at holde dine fødder så tørre som muligt, da våde sko, støvler og sokker hurtigere giver vabler end tørre.
Tilbage til toppen

En Hansaplast løsning til alle sko

Høje hæle: Kan give vabler i sider, hæle eller tæer, hvis de er for stramme, spidse eller stive. 


Hvad gør man:
Beskyt fødderne på de berørte steder med Hansaplast SOS Vabelplaster: Sæt på og undgå dannelse af vabler eller fortsæt med at gå, selvom du allerede har en vabel.

Red high heels laying on wooden ground

Sko med remme: Kan give gnidning, hvis remmene gnaver.


Hvad gør man?
Beskyt området med et Hansaplast SOS Vabelplaster

Black strappy shoes laying on wooden ground

Ballerinasko: kan give smertende hæle og udvikle vabler på grund af hårde kanter. Manglen på indersål giver større risiko for udvikling af hård hud og vabler. 


Hvad gør man?
Sæt et Hansaplast SOS Vabelplaster på din fod. Det diskrete plaster baseret på hydrokolloidteknologi vil afhjælpe friktionen/gnidningen og hjælpe en eksisterende vabel med at hele og beskytte mod yderligere friktion/gnidning og smerter. Benyt også Hansaplast SOS Vabelplaster til områder med tendens til at få tryk.

Green ballerinas laying on wooden ground

Sportssko: Fødder udsættes for en stor mængde tryk under sport. Hvis skoene ikke passer perfekt, er snøret for stramt eller mangler ordentlig polstring, er der risiko for vabler. 


Hvad gør man?
Brug Hansaplast SOS Vabelplaster til at forebygge vabler, eller hvis en vabel allerede har udviklet sig. Vær opmærksom på, at du har de rigtige sokker og invester i sportssko, der er specielt velegnede til dine fødder.

Red sport shoes laying on wooden ground

Hvad skal man passe på, når man køber fodtøj?

Lad være med at ødelægge dine fødder med fodtøj, der ikke er tilstrækkelig komfortabelt. Godt fodtøj skal have følgende kvaliteter:
  1. Skoen skal sidde fast om hælen. Sko, der sidder løst om hælene, vil give konstant gnidning og medføre vabler.
  2. Indersiden af skoen bør være lige fra hæl til enden af storetåen.
  3. Tæerne bør have nok plads til at kunne bevæge sig i den forreste del af skoen.
  4. Skoen bør kunne fastgøres hen over vristen for at hindre foden i at glide under gang, hvilket kan medføre skader ved fald.
  5. Sko bør have en bred, lav hæl - gå i flade sko, når det er muligt. Hvis du foretrækker at gå i høje hæle, så husk at skifte hælehøjde ind imellem.

Hvis du står meget op, f.eks. på dit job - så husk at bruge sko med støtte i svangen, hvis ikke, kan dine fødder blive skæve, og du kan blive platfodet. 

Hvis du går meget, specielt på et hårdt underlag som f.eks. asfalt, udsættes knoglerne i dine fødder konstant for for meget tryk. Sørg for at få polstret støtte i dine såler.

Tilbage til toppen

Hjælp ved hånden

Mere hjælp til dine fødder inden for rækkevidde:  
Sørg altid for at have Hansaplast produkter til fødderne ved hånden - der, hvor der er mest brug for dem. 

Hav nogle Hansaplast SOS Vabelplaster i din sportstaske eller håndtaske. På den måde vil du altid huske dem inden, du forlader huset for at shoppe, gå tur, løbe eller en aften med dans. 

Bag with Hansaplast SOS Blisterplaster laying on wooden ground
Tilbage til toppen

For yderligere information vedrørende Hansaplast produkter, kontakt os venligst via e-mail på pharmacy.dk@beiersdorf.com. Vær opmærksom på, at ingen af de givne tips og råd erstatter lægelige råd. Læs omhyggeligt instruktionerne om brug, der findes i produkternes æsker. Kontakt sundhedspersonale, hvis vores tip ikke hjælper, eller hvis du mener at have af et medicinsk problem.

Tilbage til toppen